16 Kasım 2013 Cumartesi

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Oyunseverlere yeniden merhaba. Daha önce blogda yazdığım Injustice: Gods Among Us PC'de başlıklı yazıda da müjdelediğim üzere konsolun beğenilen ve DC evrenini konu alan oyununun Ultimate Edition'ı PC ve yeni nesil konsollar için 12 Kasım'da Amerika'da ve ay sonu gelmeden Avrupa'da piyasaya sürülecekti.

Beklenen oldu, sonunda kavuştuk. Farkettiğiniz üzere Ultimate Edition kapağında Batgirl, Lobo, General Zod, Martian Manhunter gibi DLC karakterleri var. Yani baharda çıkan sade versiyonunun üstüne para vererek alınan ek paketlerdeki bütün özelliklerin Ultimate Edition'da kendiliğinden var olduğu vurgulanmak istenmiş.


Aşağıda Ultimate Edition'ın resmi tanıtım videosu.



Birkaç gün içinde ben de deneme fırsatı bulabileceğim. Mortal Kombat ve Street Fighter'dan sonra 2D dövüş oyunlarının nostaljisini güzel bir olay örgüsü içinde bir de DC karakterleriyle yaşamak isteyenlere ve çizgi roman severlere şiddetle tavsiye eder, keyifli dakikalar dilerim. Çok konuşmadan sizleri BolumSonuCanavari.com'un baharda çıkan ilk oyun için hazırlamış olduğu detaylı incelemeyle baş başa bırakıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder