5 Ekim 2013 Cumartesi

Injustice: Gods Among Us PC'de

PC oyun severlere, hele de çizgi roman severse, çılgın bir haberim var.


Konsolun beğenilen oyunu Injustice: Gods Among Us, bu senenin Nisan ayında oyuncusuyla buluşmuştu. Justice League kahramanları başta olmak üzere Nightwing, Shazam gibi süper kahramanlar ve Joker, Catwoman, Lex Luthor gibi alıştığımız süper kötüler de dahil 24+ oynanabilir karakter sunan oyun, 2D dövüş(Street Fighter, Mortal Kombat gibi) oyunları kategorisinde çizgi roman severlere müthiş bir tecrübe yaşatmıştı.

Fakat PS3, Wii, Xbox gibi konsolları olmayan bizler, sadece bakmakla yetinmiştik.

Geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü alışveriş sitesi Amazon.com'un İspanyolca sayfasında, pre-purchase(önceden satın alma) listesinde Injustice: Gods Among Us oyununun PC ve PS Vita için GOTY versiyonlarının yer aldığı bulunmuş.(GOTY=Game of the Year/Yılın Oyunu)


Daha Aralık ayı gelmeden ve yılın oyunu ödülleri belli olmadan oyunun GOTY versiyonunun tasarlanması, hele de daha önce oynanabilir olmadığı iki ayrı platform için, bunun sadece bir hata olma ihtimalini arttırıyor. Fakat biz hem PC oyuncusu, hem de DC karakterlerinin hayranı olarak, yine de diğer ihtimale sıkı sıkı tutunmak istiyoruz.

Flash olup Superman'le kozlarımızı paylaşmak, Catwoman olup Batman'le dövüşmek ya da Green Arrow olup Deathstroke'un karşısına geçmek elbette hepimiz için müthiş bir eğlence olacaktır. O halde 2011 yılında yaptıkları Mortal Kombat'ı PC versiyonuyla da çıkaran oyunun yapımcıları NetherRealm Studios'a dua etmekten başka şansımız kalmıyor. Umarız ki aynı şekilde çizgi roman severleri de mutlu ederler.


Düzenleme(9.10.2013): Arkadaşlar birkaç gün önce yapılan açıklamaya göre oyunun Ultimate Edition'ı PC'ye çıkacak. Ayrıca PS Vita ve PS4'e de gelecek. PC dünyası bir dövüş oyunu daha kazanmış oluyor, hem de en süper kahramanlısından. Oyunun konsoldaki tüm eklenti paketleri toplam 120 dolar ediyorken, Ultimate Edition'ın PC sürümü sade oyun+bütün bu eklenti paketlerindeki özellikler ve karakterler(Martian Manhunter, Batgirl, General Zod vs.) dahil 50 dolar ile piyasaya sürülecek. Ayrıca çıkış tarihi Amerika için 12 Kasım, Avrupa için 29 Kasım olarak duyruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder