22 Haziran 2014 Pazar

Catwoman #0


Catwoman (Kedikadın) #0 (2012) The New 52


Türkçe Çeviri - Balonlama: gvngngr (Güven Güngör)

Tarayan: Zone
Yazar: Ann Nocenti
Çizer: Adriana Melo - Julio Ferreira

The New 52'ye sert bir giriş yapan Kedikadın'ın seri öncesindeki hem anti-kahraman yönünün hem de öz kişiliğinin orijinlerine iniyoruz.

4 yorum:

  1. hocam simdi catwoman new 52 serisi bitmiş mi oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır dostum :) bu sayı 12. sayıdan sonra çıktı ve hikayeden farklı bir zaman çizgisine geçip catwomanın kökenini anlattığı için 0. sayı olarak numaralandırıldı. diğer serilerde de bu olay var.
      ama bundan sonra yine 13. sayıdan devam ediyor.
      yorumun için teşekkür ederim. 13 ve 14. sayılar zaten TççT tarafından daha önce yapıldığı için onları şu an kendi çevirdiğim 15. sayıyla birlikte yükleyip yayınlayacağım. yani tahminen bir ya da iki hafta sonra üç sayı peş peşe geliyor. şu aralar günde 10 saat mesai olduğu için çeviriyle azar azar ilgilenebiliyorum ama bırakmıyorum. takipte kalın :)

      Sil
  2. Çevirmeyi devam ettirmeyecek misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Aylar sonra gelen cevap için kusura bakmayın.
      İlk kez 2 yıl önce başladığım bu işte artık 2 yıl önceki hevesim kalmadı malesef. Yazları yapabilsem bile dönem içinde zamanım olmuyor, yani devamlılığı olan bir iş de değil benim için. Geçen yaz yeniden başladığımda bu sayıyı tamamlayıp yayınlamıştım, bir sonraki sayıda da baya bir mesafe kat etmiştim ama malesef yarım bıraktım...
      Teşekkürler.

      Sil